‘Kau Cantik, Rmpas Hak Orang.. Lemahh’ – Vdeo Intan Liana SaIIeh Ini Jadi Perhatian Ramai

Sejak akhir-akhir ini ada satu trend video yang mana mengatakan jika seseorang itu ada kekasih hati tapi tak boleh buat sesuatu, iainya dikira Iemah.

Mengambil contoh lain pula, seorang content creator berambut panjang dan berseluar kaki besar bertanyakan jika pakwe kau rambut pendek dan seluar kaki kecik.. ianya dikira lemah..

Vdeo tersebut hanya sebagai hiburan semata-semata dan mempunyai pelbagai versi.

Terbaru, antara yang turut membuat parodi vdeo sebegini adalahh bkas madu kepada pelakon Izreen Azminda iaitu Intan Liana Salleh.

” Kau cantik? R4mpas hak orang tak? R4mpas? Lemah.” kata Intan Liana Salleh dalam vdeo terbabit.

Bagaimanapun, vdeo berkenaan mendapat pelbagai reaksi dari ntizen, ada yang terhibur dan suka, namun ada yang kurang suka kerana seperti masih tak move on dengan kisah lama.

Namun Intan ada memberi penjelasan bahawa video berkenan adalah content untuk hiburan semata-mata.

” Hai sis, takyah nak bitter sangat sebab ni cuma content saja sekadar nak berhibur.. kalau tak suka skrol laju-laju..

Dalam pada itu, menerusi satu lagi video lain, Intan Liana turut ada berkata bahawa perempuan yang jatuhkan perempuan sendiri.

” Tak tahu nak cakap, perempuan sendiri yang jatuhkan dan melemahkan kaum perempuan itu sendiri.” Itu kata-kata dari Intan sambil menggelengkan kepalanya.

Intan turut memuat naik status din Insta Story beliau bagi membela diri dan menjelaskan perkara itu.

Menurut Intan, suara dalam tersebut adalah bukan dirinya dan dia cuma membuat parodi sahaja.

” Nak terasa sangat nape.. kehidupan kita ini luas bukan dengan yang lepas jer..

” Nak judge apa terpulang, disebabkan buat content camtu nak cakap baru tahu perangan ke hilang respek ke terpulang.. kita memang tak boleh puaskan semua orang..

” Takpelah lepas ni nak buat guna suara sendiri pulak laa..” tulis Intan.

Sementara itu Intan turut membalas pertanyaan seorang ntizen yang mengimbas semula pertemuan Intan dengan Izreen dalam rancangan Melodi sebelum ini.

Ntizen terbabit cuba mengingatkan Intan kononnya dia sudah meminta maaf kepada Izreen justeru tidak perlu untuk mengungkit kembali kisah lama.

” Dekat Melodi dah minta maaf? Siapa yang minta maaf!?… dan ujian rumh tngga tu ya itu semua ujian.. kita semua ada ujian tersendiri dan lain-lain ujian..

” So… ya cuma sekadar nak berhibur itu saja..” luah Intan.

Sebelum ini, Izreen Azminda mengakui berat baginya berdepan cemvhan masyarakat yang melabelnya sebagai permpas kebahagiaan insan lain, namun akur kenyataan itu terpaksa dihadapi apabila memilih hidup bermadu.

Sebagai wanita yang pernah melalui kekcewaan dalam kehidupan berumh tngga, Izreen juga tidak rela menghancvrkan hati wanita lain namun takdir sudah tertulis apabila terpaksa berkongsi kasih seorang suami.

” Saya sekadar menumpang kasih dan tidak pernah sesekali berhasrat mermpas serta mervntuhkan kebahagiaan suami dan isteri pertama.

” Saya tidak sekej4m itu, malah tidak akan membenarkan suami meninggaIkan isteri pertama semata-mata untuk bersama saya.

” Saya kcewa dengan cemvhan yang dilemparkan ntizen. Mereka menjatuhkan hukvman tanpa mengetahui cerita sebenar.

” Saya akur, pilihan menjadi isteri kedua menuntut pengorbanan besar. Saya sedia beralah dan bertimbang rasa kerana sedar kedudukan diri,” katanya.

Izreen dan Ude yang juga pemuzik bebas, melangsungkan pernikahan pada 8 Ogos 2017 di Damansara, Petaling Jaya berwalikan bapanya, Mohd Aznam Mohd Noor.

” Saya minta maaf dan tidak bermaksud mahu menimbuIkan spekuIasi mengenai status perkhwinan kami sebelum ini.

” Ramai yang bertanya tetapi saya terpaksa mendiamkan diri kerana menanti masa yang tepat untuk menjelaskan segala-galanya,” katanya.

Ibu kepada Muhammad Adrian Umar, 4, itu sedar statusnya sebagai isteri kedua dan sentiasa mengingatkan diri supaya tidak menuntut berlebihan.

Izreen yang diangkat sebagai Pelakon Pembantu Wanita Terbaik, Anugerah Skrin TV3 pada 2013 itu juga berharap suaminya tidak sesekali mengabaikan isteri pertama dan dua anak mereka.

Bagaimanapun rumh tngga antara Ude atau nama sebenarnya Muhammad Radzi Abdul Wahid dengan Intan telah bernokhtah apabila mereka bercrai taIak satu pada 22 Mac 2018.

Sumber:bharian dan news-tel

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*